dinsdag 2 augustus 2011

Dag + 25; op weg naar herstel

Na een hoop gedoe, ik zal u de details besparen, is het nu duidelijk dat M de komende 6-7 dagen nog steeds tamelijk suf zal doormaken. Oorzaak is inderdaad de anti-epileptica die in verkeerde samenstelling is toegediend. Wordt dus een beetje aanpassen de komende week. Voor de rest gaat het tamelijk goed met M; (nog) geen afstotingsverschijnselen maar wel nog steeds de mondontsteking die een bron van pijn is.
M wil in de nabije toekomst nog wel een stukje bloggen en iedereen voor de reacties en steun bedanken, maar dat gaat volgende week dan wel gebeuren.
Dit is de laatste dag dat ik een dagsjoernaal over M plaats. Vanaf vandaag onregelmatiger en ook met ander leed, nieuws en wetenswaardigheden. Ik ben achteraf blij dat ik het dagelijks heb bijgehouden. Voor M en mezelf omdat je in zo'n hectische periode toch van alles vergeet en voor iedereen die heeft meegeleefd met M en dat waren er veel, waarvoor dank. De komende 6 maanden zullen nog zwaar worden, want uit het ziekenhuis betekent zeker niet hersteld. Edoch, een belangrijke barricade is genomen en daar zijn we verrekte blij mee!!!