woensdag 24 februari 2010

Geen hoed?


Hopman en beestjesonderzoeker Plasterk (nog steeds dank aan Jeroen Brouwers) kan verder geen schade meer aanrichten in het onderwijs. Heeft hij overigens nauwelijks gedaan, want hij had het altijd te druk met de cultuur (recepties aflopen en interesse tonen), foto's maken (jawel met een echte Hasselblad) of zijn hoofd vertonen op de verrekijk en onzin uitslaan. Ook de afgelopen dagen weer veel te vaak gezien. Overigens komt onze hoedeman nog een keer aan de beurt wegens zijn dwaze optreden in DWDD enige weken geleden (over het onderwerp 'hun zeggen').
Er zijn echter belangrijkere dingen. Het Lekkende Leeghoofd aka Van Verstandbijsteringsveldt, ook wel Meisje Marja, weet nl. niet dat ze wel degelijk meerdere hoeden heeft. Daarnaast gaat ze zich vooral met onderwijs bezig houden.

(bron: nu.nl)
Ook dat nog! Normaliter ventileert ze de waanzin geformuleerd door haar ambtenaren en andere spretsjietterroristen braaf, maar nu gaat ze zich vooral op onderwijs richten. Dat betekent dat ze misschien zelf dingen gaat bedenken. We wachten in spanning en onzekerheid af. Ik heb de luiers reeds naar Den Haag gezonden. Ze gaat ook veel aandacht besteden aan het onderwerp 'vrouwen aan de top'. Werd inderdaad tijd. Begin bij uzelf.