zaterdag 20 maart 2010

Pratende Hoofden


Was het maar 10 juni; dan zijn de verkiezingen achter de rug en zijn de Pratende Hoofden ook verdwenen van de verrekijk. Het Pratend Hoofd der Pratende Hoofden is Felix Rottenberg. Hij leutert er lustig op los en verkoopt zijn hersenspinsels alsof het diep filosofische gedachten zijn, waarop hij maanden heeft zitten broeden en waarvan hij de enige bedenker kan zijn. Wat zegt zo'n Pratend Hoofd nu eigenlijk (zie filmpje). Ik heb het uitgeschreven:
... Cohen krijgt naarmate de verkiezingsdatum nadert, het nog heel moeilijk, omdat ie zich eigenlijk in vage termen moet uiten, daar is ie goed in, Cohen is daar eigenlijk briljant in, maar in de hete politiek moet je kiezen en dan word je aan de linkerkant uitgedaagd ... enz.
Dit kan dus iedereen verzinnen, daar zitten we niet op te wachten, daar hoef je niet belangrijk voor te doen, Felix! Probeer de volgende keer wat meer diepgang aan te brengen.
Overigens, Dzjek de Twitteraar ook al tijden niet meer gezien (minimaal een week). Zeker met Jan Peter aan het spindokterren en breenstormen.
Als goedmaker een liedje van uiteraard de Talking Heads: Slippery People. Zie hieronder voor de definitie van Slippery (vooral nummer 3 -not to be trusted: Tricky) geldt voor de Pratende Hoofden, want met hun gezwets dienen zij natuurlijk wel belangen) en daaronder de link naar het liedje.

http://www.youtube.com/watch?v=lnu3TqDKXZY