zondag 24 juli 2011

Dag + 16; op weg naar herstel

Ondanks het kolereweer toch de meest positieve dag van de afgelopen week. M belde al vroeg een paar keer op en klonk weer fris. De bloedwaarden zijn weer gestegen; de witte bloedlichaampjes zitten nu boven de 1,0 en dat is goed. De trombos en de rode broeders stijgen ook. De ontstekingen lijken onder controle, de koorts weg, M is het dal aan het verlaten maar de weg is nog lang en dat merk ik ook wel aan mezelf.
Ik gun me nu ook de tijd om met andere dingen bezig te zijn. Gisteren nieuw intern geheugen voor de kompjoeter gekocht en Lion succesvol geïnstalleerd. Loopt als een trein na wat schermutselingen met m'n blog, maar die waren snel opgelost met Zwerver. Vanmorgen naar het station gereden om weer eens een muziekblad te kopen en ouderwets te gaan dauwnloden. Was lang geleden. Ben nu dus bezig om m'n muziekachterstand van de laatste maanden in te halen, maar heb nog niets bijzonders gehoord. Dadelijk nog even een maaltijd bereiden en dan later in de middag op weg naar M die ook nog meldde dat als het zo doorgaat ze het ziekenhuis eind van deze week mag verlaten, 48 uur geleden leek dat nog onmogelijk.
Inmiddels ook steeds bedrevener aan het worden in mijn jacht op fruitvliegjes aka biervliegjes die het huis sinds een paar weken terroriseren; gewoon handmatig vermorzelen lukt niet, maar onverwacht met de stofzuiger opzuigen heeft wel succes; ze kunnen namelijk niet horen (denk ik) en zijn net te sloom om de zuigkracht te ontlopen.