donderdag 10 februari 2011

Molens

Tot voor een jaar of 2 geleden was de late vrijdagmiddag voor mij het moment om eens een potje verbaal ruzie te gaan maken met de diverse instanties. Maakte in feite niet uit met welke. De late vrijdagmiddag was het uitgelezen moment om de hulpdiensten van UPC, VGZ, ING of wie dan ook net voor het weekeinde begon, nog een flinke partij te ergeren en mijn ergernis te doen omkeren zodat het weekeinde met een leeg hoofd ingezet kon worden. Men was daar uitgeput en keek naar het weekeinde uit en bij mij was de irritatiefactor op zijn hoogst door de voorbije week op de inrichting. Strategisch dus het moment om meedogenloos toe te slaan.
Vrij veel ervaring opgedaan. Bij VGZ wordt standaard na 23 minuten de hoorn er op gesmeten, net als je aan de winnende hand bent. Bij UPC eindigde het gesprek altijd bij de dienst waar je het abonnement op kon zeggen en dan kwamen zij uiteindelijk wel met een hogere internetsnelheid of uitgebreider pakket of wat dan ook.
Momenteel is M.K. via Dagdingen bezig om de stumpers van de OV-maffia schriftelijk te terroriseren. Daarom vandaag een verplicht bezoek aan

http://martenhogeweg.nl/dagdingen/

Gelieve te beginnen bij 'Ik ben danig in mijn sas met het station in Maarheeze' om de chronologie te behouden.