zaterdag 10 oktober 2009

67

Werken tot m'n 67ste, dat lijkt me geen goed idee. Ik heb nog wel wat andere dingen te doen. Inmiddels wordt dit doemscenario ook nog indirect gelegitimeerd door de economische crisis, veroorzaakt door de ringbandterroristen en graaiers. Vanmorgen werd duidelijk dat 'Frau Loudmouth' Jongerius, vanuit de pragmatiek (zucht en huil) contact gaat zoeken met de niet nader te noemen, maar voor ons allen bekende neo-fascistenpartij van Gauleiter W.
Begint allemaal wel erg op een soort Nederlandse 2009-equivalent te lijken van de Nationaal Socialistische Duitse ArbeidersPartij (NSDAP) uit de jaren '30 en '40 van de vorige eeuw (arbeiders = FNV; nationaal socialisme = PVV).
Stel, dat ze het voor elkaar krijgen (een soort volksopstand organiseren) ... om het 67-scenario tegen te houden, moet ik dan blij zijn? Dan krijgen we daarna weer toestanden, vergelijkbaar met eind jaren '20. Het volk morde; de crisis in de Verenigde Staten was overgewaaid naar Europa. In Duitsland stonden links en rechts tegenover elkaar. Uiteindelijk werden Karl Liebknecht en Rosa Luxembourg (links KPD) vermoord en greep rechts de macht met alle gevolgen van dien. Toch maar doorwerken dan tot m'n 67ste.