zondag 17 juli 2011

Dag + 9; op weg naar herstel

Met M gaat het nog steeds goed; het wachten is nu op de stijging van de waarden van vooral de witte bloedlichaampjes. De ontstekingen in de mond kunnen pas echt herstellen als de witte bloedlichaampjes in actie komen. Tot dan veel reinigingswerk en met wat morfine is het voor M uit te houden.
De afgelopen 3 weken zijn in een soort waas voorbij gegaan. Elke dag had wel z'n eigen context, maar ook zijn vaste eigenschappen. Met veel verschillende mensen in de auto op en neer rijden, veel verschillende gesprekken en M telkens in een andere medische en mentale situatie. Week 1 en 2 nog gewoon aan het werk geweest, maar eigenlijk weet ik niet precies wat ik nu wel of niet heb gedaan. De afgelopen week, met J in huis was weer tamelijk hectisch, maar zorgde ook voor wat afleiding. Nog 2 of 3 weken op en neer en dan komt M weer thuis en gaan we 'n nieuwe fase in als alles goed gaat. Vandaag een vroeg avondbezoek en hopen dat het ziekenhuis te bereiken is (de 4-daagseterreur is aan de gang); J is dan al weer op weg naar het verre en verwarde Hongarije waar ik in mijn hoofd ook veel zit op het terras van het landgoed.
Het cafébezoek van afgelopen avond heeft wel opgeleverd dat er voor volgend jaar een nieuw doel is gesteld, namelijk een festival in Borneo (Rainforest World Music Festival) alwaar een Eindhovense grootheid verantwoordelijk is voor de muziek en het geluid. Zie hieronder voor een impressie.
http://rwmf.net